Parlem Ventures

Mentors

Parlem Telecom

Sònia Ferrer

Sònia Ferrer

Més de 20 anys d’experiencia en l’àrea financera d’ambit multinacional exercint com a auditora a PwC i dirigint els processos de planificació i controlling-Corporate a Naturgy.

Gemma Martínez

Gemma Martínez

Més de 15 anys d’experiència en el món de la gestió de persones en empreses d’àmbit tecnològic i habituada a treballar en l’internacionalització d’empreses tant dins d’Europa com a Llatinoamèrica.

Ernest Pérez

Ernest Pérez

Ha treballat durant 20 anys en diversos càrrecs a nivell EMEA) per a companyies tecnològiques europees i nord-americanes amb responsabilitats de direcció territorial o de divisió corporativa. Com a emprenedor, ha fundat diverses companyies tecnològiques, entre elles Parlem Telecom.

Manolo Ginart

Manolo Ginart

Amb 24 anys d’experiència en operadores de telecomunicacions dins les àrees d’Operació i Manteniment de Xarxa, Desplegament de Xarxa fixa i mòbil, i PM en Projectes Especials. A Parlem lidera el desplegament de xarxa propia, la integració tecnològica de les operacions de M&A i les Operacions de Xarxa de l’operadora.

Ignasi Tribó

Ignasi Tribó

Actualment lidera les àrees Corporatives i M&A a Parlem Telecom, a més de participar en l’estratègia, les rondes de finançament, la relació amb la borsa i del Consell Assessor. També exerceix de mentor en projectes d’emprenedoria a IESE i IQS i és Business Angel i co-fundador en diferents start-ups.

Inveready

Santiago de Arquer

Santiago de Arquer

Amb 3 anys d’experiència en Venture Capital, treballa liderant l’àrea de serveis gestió de programes d’acceleració de tercers.

Roger Piqué

Roger Piqué

Amb experiència en sortides a borsa, gestiona més de 400 milions d’euros a través de diferents vehicles i verticals d’inversió orientats a empreses tecnològiques, especialment en etapes inicials de vida.

Cambra Barcelona

Jordi Pomarol

Jordi Pomarol

Ha sigut inversor o gestor de diferents startups amb gran creixement. Actualment és membre de board de Ggtech.

Mobile World Capital Barcelona

Tomeu Sabater

Tomeu Sabater

Amb més de 17 anys d’experiència en la implementació de noves tecnologies sota models d’innovació oberta, també ha participat en les iniciatives 5G Barcelona i Àrees5G.

LEXCREA

Silvia Martínez

Silvia Martínez

És sòcia fundadora del despatx d’advocats LEXCREA, S.L.P., espatx especialitzat en l’assessorament a startups, pimes, inversors, business angels i altres entitats de capital risc.

Departament de la Vicepresidència

Àlex Rostoll

Àlex Rostoll

Amb més de 20 anys d’experiència en projectes d’innovació basats especialment en comunicacions mòbils.

Xavier Flores

Xavier Flores

Amb més de 20 anys d’experiència en projectes de transformació digital a les empreses i consultoria de negoci i d’innovació.

i2Cat

Ana Moliner

Ana Moliner

Té més de 15 anys d’experiència en consultoria tecnològica i en la definició, el desenvolupament i la gestió de projectes en empreses líders del nostre teixit empresarial.
Es especialista en consultoria de negoci i estratègia en l’àmbit de la transformació digital. Actualment, és la Directora de l’àrea de desenvolupament de negoci d’innovació per al sector privat a i2CAT, ajudant a les empreses (startups, pimes i multinacionals) a solucionar reptes tecnològics i a implementar casos d’ús innovadors.

Miquel Àngel Pérez

Miquel Àngel Pérez

Des de fa 15 anys treballa en el sector de la innovació, en diversos centres de recerca i consultores, on ha aconsellat governs, grans empreses, pimes i startups en gestió de la innovació, màrqueting de la tecnologia i models de negoci disruptius. Actualment és el Director de l’área de Knowledge and Technology Marketing d’i2CAT, responsable del negoci de transferència de tecnologia, creació de spin-off i projectes estratègics.